Vi hjälper dig hitta rätt

Berätta mer om dig själv för att få innehåll som passar dig.

Arbetsträning och praktik på Café Livskraft

Finns i: Sollentuna (Stockholm)
Behöver du prova på att jobba för att känna efter vad som passar dig och hur mycket du klarar av? Är du intresserad av mat, bakning och att träffa kunder? Då kan arbetsträning eller praktik på Café Livskraft vara något för dig.

Utifrån en kristen värdegrund arbetar Livskraft med att stödja och utveckla människor att komma närmare arbetslivet, genom arbetsträning eller praktik. 

Genom en arbetsträning får du prova på att jobba för att känna efter vad som passar dig och hur mycket du klarar av. En praktik ger dig arbetslivserfarenhet som är bra att ha med sig när du söker andra jobb. 

Livskraft driver ett café i Edsvikskyrkan. Caféet är en mötesplats för alla som älskar fika och som vill ha goda samtal i en positiv och lugn miljö. Personalen på caféet finns som ett stöd för dig, både i arbetet och socialt. 

På caféet kan du testa många olika arbetsuppgifter. 

Du kan till exempel

  • göra smörgåsar och enklare luncher
  • förbereda för servering 
  • stå i kassan 
  • möta kunder. 

Om du är intresserad av natur och trädgård kan du också hjälpa till med enklare trädgårdsskötsel och lokalvård av kyrkans fastighet.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • Kräver anmälan
  • kräver individuell bedömning. Prata med oss för att få mer information om vägvalet passar dig eller inte.

Ansvariga för vägvalet

Livskraft Sverige

Livskraft Sverige är en ideell förening som arbetar på kristen grund. De arbetar med arbetsintegrerade sociala företag som erbjuder arbetsträning genom de sociala företagen/kooperativen.

Livskraft Sverige

Liknande vägval

Din tur

Huddinge

Stödjer unga i Huddinge, Botkyrka och Salem att hitta sin egen väg till arbete eller studier.