Vi hjälper dig hitta rätt

Berätta mer om dig själv för att få innehåll som passar dig.

Arbetsträning inom produktion och återbruk hos Stockholms Stadsmission

Finns i: Stockholms Stad (Stockholm)
Du som behöver få erfarenhet av arbetslivet och testa på olika arbetsuppgifter för att kunna få jobb kan arbetsträna hos Stockholms Stadsmission.

Arbetsträning kan passa dig som mår dåligt, har en funktionsnedsättning eller har varit utanför arbetslivet under lång tid.

Stockholms Stadsmission erbjuder arbetsträning i sin verksamhet produktion och insamling i Sätra. Här får du möjlighet att i din egen takt börja arbetsträna för att närma dig arbetsmarknaden. 

Du får stöd av en utbildad handledare och yrkescoacher under tiden du arbetstränar. Du och personalen bestämmer tillsammans vilka arbetsuppgifter som passar dig utifrån dina förutsättningar.

Det kommer in secondhandgåvor till Stadsmissionens verksamhet. Det kan vara kläder, böcker eller prylar. Att ta hand om dessa secondhandgåvor kan vara en arbetsuppgift för dig. 

Du kan få 

  • sortera gåvor
  • prismärka gåvor
  • värdera gåvor 
  • packa gåvor.

Målet med arbetsträningen är att du ska ta dig till nästa steg mot en anställning eller utbildning.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • Kräver anmälan
  • kräver individuell bedömning. Prata med oss för att få mer information om vägvalet passar dig eller inte.

Övrigt

Alla som arbetstränar eller har arbetstränat har möjlighet att söka utbildningstjänst om en sådan tjänst annonseras under arbetsträningsperioden eller högst 3 månader efter avslutad arbetsträning. Utbildningstjänst är en tidsbegränsad anställning som endast personer som arbetstränat inom Stockholm Stadsmission kan söka.

Ansvariga för vägvalet

Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission är en ideell förening som arbetar med social omsorg, vård, utbildning och arbetsintegration. De samverkar med Arbetsförmedlingen och flera av kommunerna i Stockholmsområdet och andra kommuner i landet.

Stockholms Stadsmissions hemsida

Liknande vägval

Din tur

Huddinge

Stödjer unga i Huddinge, Botkyrka och Salem att hitta sin egen väg till arbete eller studier.