Vi hjälper dig hitta rätt

Berätta mer om dig själv för att få innehåll som passar dig.

Café Luckan

Finns i: Göteborg (Västra Götalandsregionen)
Om du behöver arbetsträning eller rehabilitering för att komma tillbaka till arbetslivet kan Café Luckan passa dig.

På Café Luckan får du vara med och tillverka sallader, soppor och annat som säljs i caféet. Du får också vara del av en gemenskap på caféet.

Det är bra om du tycker det är roligt med service och är intresserad av att baka och laga mat. Men det viktigaste är att du vill utvecklas och lära dig nya saker.

Har du tidigare jobbat på café eller i en kassa är det också bra, men inget måste. Du får lära dig det du behöver i din egen takt.

Café Luckan ligger på psykiatriska kliniken på Östra sjukhuset i Göteborg.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • kräver individuell bedömning. Prata med oss för att få mer information om vägvalet passar dig eller inte.

Övrigt

Vid ett första studiebesök kommer du få information om vad det innebär att arbeta på ett arbetsintegrerande socialt företag (ASF). Vi berättar sedan hur det fungerar att ha arbetsträning/praktik hos oss. Vi gör en noggrann matchning tillsammans med dig och din handläggare innan arbetsträning startar. Då vi gjort en plan och vi är överens om dina arbetsuppgifter så gör vi en överenskommelse tillsammans.  

Café Luckan ingår i GFSAK, som består av 11 sociala arbetskooperativ och arbetsintegrerande sociala företag. GFSAK är arbetsgivare åt de handledare som stöttar kooperativen. Handledarna fungerar som stöd i såväl sociala frågor som i utveckling och drift av affärsverksamheten. GFSAK har ett administrativt och ekonomiskt kansli som bistår kooperativen i övergripande frågor.

Ansvariga för vägvalet

Café Luckan

Liknande vägval

Effektbutiken

Göteborg

För dig som är 18-35 år och har psykisk ohälsa finns Effektbutiken, där du kan ta steg mot jobb eller studier.

Huldas hus

Göteborg

Huldas hus finns för dig som är kvinna och saknar fast boende. Du kan äta lunch, fika, vila och träffa andra i liknande situation.

Krami Göteborg

Göteborg

Du som har en bakgrund med kriminalitet och vill jobba eller komma igång med studier kan få stöd av Krami.