Arbetsträning på Café Annexet i Spånga

Finns i: Spånga-Tensta (Stockholms stad)
Behöver du prova på att jobba för att känna efter vad som passar dig och hur mycket du klarar av? Är du intresserad av mat, bakning och att träffa kunder? Då är du välkommen att arbetsträna på Café Annexet i Spånga.

Det sociala företaget Blå vägen erbjuder arbetsträning på Café Annexet. Där får du jobba med sådant som hör till verksamheten på ett café. 

Du får till exempel

  • servera
  • baka
  • sälja och stå i kassan
  • diska och städa. 

Du får börja arbetsträningen i din egen takt. Du får ett program som är anpassat för att hjälpa dig att komma närmare arbetslivet och även att hitta ett passande arbete.

Du får handledning på svenska, men de som jobbar på caféet har även kunskaper i arabiska, persiska, kurdiska, engelska och tigrinja.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • behöver individuell bedömning. Prata med de ansvariga för vägvalet eller med din handläggare för att få veta om det passar dig.

Ansvariga för vägvalet

Blå Vägen, arbetsintegrerande socialt företag

Blå vägen är ett icke vinstdrivande socialt företag som hjälper arbetslösa och långtidssjukskrivna till arbete och bättre hälsa. Deras program innehåller arbetsträning, yrkesintroduktion och språkstöd vid behov. Alla deltagare får en egen arbetskonsulent som kontaktperson på Blå Vägen.

Blå Vägen

Ulla-Mai Ceder Lindberg

Verksamhetschef
Arbete
Arbete

Liknande vägval

Studio form

Enskede-Årsta-Vantör i Stockholms stad

Du som är 16–29 år och är inskriven på Jobbtorg Stockholm kan prova på olika aktiviteter hos Studio form för att må bättre.

Svetsutbildning

Järva i Stockholms stad

Du som vill utbilda dig till svetsare och förbereda dig för arbetsmarknaden kan få svetsutbildning hos Lundaverkstaden.

Kombinationsutbildning i Huddinge

Huddinge

Du som vill läsa svenska och samtidigt lära dig ett yrke kan läsa en kombinationsutbildning på Vux i Huddinge.