Arbetsträning på M29 Fastighetsservice

Finns i: Sigtuna (Stockholms län)
Behöver du prova på att jobba för att känna efter vad som passar dig och hur mycket du klarar av? Tycker du om fysiskt arbete och att vara utomhus? Då kan arbetsträning hos M29 Fastighetsservice i Märsta vara något för dig.

Arbetsträning kan passa dig som mår dåligt, har en funktionsnedsättning eller har varit utanför arbetslivet under lång tid. Genom en arbetsträning får du prova på att jobba för att känna efter vad som passar dig och hur mycket du klarar av. 

Du får en handledare under tiden du arbetstränar, som stöttar dig i ditt arbete. 

M29 Fastighetsservice arbetar bland annat med trädgårdsarbete, transporter samt enklare snickeri och måleri.  Det finns många olika arbetsuppgifter som du kan prova på. 

När du arbetstränar hos M29 Fastighetsservice kan du jobba med 

  • reparationer och service
  • fastighetsservice utomhus
  • transport av avfall
  • snickeri och måleri
  • skötsel av grönytor. 

Det är bra om du tycker om att arbeta ute och med olika former av reparationer. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan det viktigaste är att du vill utvecklas och lära dig nya saker. Du får lära dig det du behöver i din egen takt.

På M29 Fastighetsservice arbetar alla och bidrar med 100 procent av sin förmåga. Det betyder att  arbetsträningen anpassas efter dina förmågor och behov.

Målet med arbetsträningen är att på ett tryggt sätt bygga upp arbetslivserfarenhet, hitta vad som passar just dig och samtidigt ge bra möjligheter för personlig utveckling.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • Kräver anmälan
  • behöver individuell bedömning. Prata med oss för att få mer information om vägvalet passar dig eller inte.

Övrigt

Vid ett första studiebesök kommer du få information om verksamheten och vad det innebär att arbeta på ett arbetsintegrerat socialt företag (ASF). 

Tillsammans med din handläggare gör vi en plan för din arbetsträning och pratar om vilka arbetsuppgifter och vilket schema som skulle kunna passa dig.

Ansvariga för vägvalet

M29 Fastighetsservice

M29 Fastighetsservice är ett socialt företag med fokus på fastighets- och trädgårdsskötsel. Företaget ingår i M29 Gruppen tillsammans med M29 Café och Textil & Hantverk.

M29 Gruppen
Arbete
Arbete

Liknande vägval

Studio form

Enskede-Årsta-Vantör i Stockholms stad

Du som är 16–29 år och är inskriven på Jobbtorg Stockholm kan prova på olika aktiviteter hos Studio form för att må bättre.

Svetsutbildning

Järva i Stockholms stad

Du som vill utbilda dig till svetsare och förbereda dig för arbetsmarknaden kan få svetsutbildning hos Lundaverkstaden.

Kombinationsutbildning i Huddinge

Huddinge

Du som vill läsa svenska och samtidigt lära dig ett yrke kan läsa en kombinationsutbildning på Vux i Huddinge.