Arbetsträning på M29 Fastighetsservice

Finns i: Upplands Väsby (Stockholms län)
Behöver du prova på att jobba för att känna efter vad som passar dig och hur mycket du klarar av? Tycker du om fysiskt arbete och att vara utomhus? Då kan arbetsträning hos M29 Fastighetsservice i Upplands Väsby vara något för dig.

M29 Fastighetsservice arbetar bland annat med trädgårdsarbete, transporter samt enklare snickeri och måleri.  Det finns många olika arbetsuppgifter som du kan prova på. 

När du arbetstränar hos M29 Fastighetsservice kan du jobba med 

  • reparationer och service
  • fastighetsservice utomhus
  • transport av avfall
  • snickeri och måleri
  • skötsel av grönytor. 

Du får en handledare under tiden du arbetstränar, som stöttar dig i ditt arbete. 

Det är bra om du tycker om att arbeta ute och med olika former av reparationer. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan det viktigaste är att du vill utvecklas och lära dig nya saker. Du får lära dig det du behöver i din egen takt.

På M29 Fastighetsservice arbetar alla och bidrar med 100 procent av sin förmåga. Det betyder att  arbetsträningen anpassas efter dina förmågor och behov.

Målet med arbetsträningen är att på ett tryggt sätt bygga upp arbetslivserfarenhet, hitta vad som passar just dig och samtidigt ge bra möjligheter för personlig utveckling.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • Kräver anmälan
  • behöver individuell bedömning. Prata med oss för att få mer information om vägvalet passar dig eller inte.

Övrigt

Vid ett första studiebesök kommer du få information om verksamheten och vad det innebär att arbeta på ett arbetsintegrerat socialt företag (ASF). 

Tillsammans med din handläggare gör vi en plan för din arbetsträning och pratar om vilka arbetsuppgifter och vilket schema som skulle kunna passa dig.

Ansvariga för vägvalet

M29 Fastighetsservice

M29 Fastighetsservice är ett socialt företag med fokus på fastighets- och trädgårdsskötsel. Företaget ingår i M29 Gruppen tillsammans med M29 Café och Textil & Hantverk.

M29 Gruppen
Arbete
Arbete

Liknande vägval

Arbetsträning i Tensta

Järva i Stockholms stad

Behöver du prova på att jobba för att känna efter vad som passar dig och hur mycket du klarar av? Då kan arbetsträning hos Blå Vägen i Tensta vara något för dig.

Arbetsträning hos Järfälla församling

Järfälla

Om du behöver öva på att jobba i en lugn miljö, kan du göra det genom arbetsträning hos Järfälla församling.

Daglig verksamhet

Upplands Väsby

Du som har en funktionsnedsättning och inte jobbar eller studerar kan ansöka hos kommunen om att få gå på daglig verksamhet.