Vi hjälper dig hitta rätt

Berätta mer om dig själv för att få innehåll som passar dig.

Daglig verksamhet

Finns i: Gävle (Gävleborg)
Du som har en funktionsnedsättning och inte jobbar eller studerar kan få komma på daglig verksamhet.

Det finns flera olika verksamheter inom Gävle kommuns dagliga verksamhet. Du kan vara i någon av kommunens egna grupper eller på ett företag eller i en förening där du får dagligt stöd av en handledare. Du kan också vara på ett företag eller i en förening utan dagligt stöd av en handledare.

Du kan vara med på verksamheter både inomhus och utomhus. På hemsidan kan du se vilka olika dagliga verksamheter som finns.

Arbetsuppgifterna är anpassade efter dina intressen och efter det stöd som du behöver. Den dagliga verksamheten ska vara så likt ett vanligt arbete som möjligt.

Syftet är att du ska känna att du har något meningsfullt att göra på dagarna. Arbetsuppgifterna ska kännas utvecklande och stimulerande.

Ibland kan daglig verksamhet fungera som en förberedelse för arbetsträning.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • kräver individuell bedömning. Prata med oss för att få mer information om vägvalet passar dig eller inte.

Ansvariga för vägvalet

Välfärd Gävle

Välfärd Gävle är en del av Gävle kommun och ansvarar bland annat för stöd och omsorg till äldre och personer med funktionsnedsättning, socialt och ekonomiskt stöd och för vuxenutbildning.

Välfärd Gävle

Liknande vägval

Kalahari i Harmånger

Nordanstig

Du som behöver träna på att arbeta kan göra det på Kalahari. På Kalahari finns också daglig verksamhet om du vill ha något att göra på dagarna.