Studio form

Finns i: Enskede-Årsta-Vantör (Stockholms stad)
Du som är 16–29 år och är inskriven på Jobbtorg Stockholm kan prova på olika aktiviteter hos Studio form för att må bättre.

Du som är inskriven på Jobbtorg Stockholm gör tillsammans med din jobbcoach en plan för hur du kan få jobb eller börja studera.

På Studio form kan du prova på olika saker för att hitta det du är intresserad av och må bättre av, till exempel: 

  • Hälsa. Fysisk träning eller avslappningspass som kan kombineras med individuella hälsosamtal om livsstil och levnadsvanor. 
  • Musik. Inspirerande miljö för att utforska musik i teori och praktik. Du får till exempel lära dig spela instrument, producera musik, DJ:a, mixtra och mastra, spela in låtar, skriva texter och göra podcast.
  • Makerspace. En kreativ, teknisk och estetisk verkstad där nya deltagare alltid börjar med att lära sig skriva ut i 3D. Därefter jobbar du med ditt eget skapande projekt. I verkstaden finns lånedatorer med Adobe-program, VR, ritplatta, systemkameror, storformatsskrivare, Airbrush, symaskiner och mycket annat.

Du väljer själv vilka delar av Studio form du vill delta i och det kan också variera över tid. Du kanske är intresserad av fotografering men också musik. Du kan själv planera din tid, ena veckan gå på gym och veckan efter till exempel träna på att spela piano.

Du arbetar i din egen takt, med de saker du tycker är intressanta, och du väljer själv när och hur ofta du vill komma till Studio form. 

Det är frivilligt och det är gratis.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • Kräver anmälan

Övrigt

Hos Studio form kan du välja att delta individuellt eller i smågrupp i delarna hälsa och musik. I makerspace-verkstaden jobbar du med ditt egna skapande projekt i en öppen miljö där det finns andra deltagare som du kan inspirera och bli inspirerad av. 

Arbete Hälsa Studier
Arbete Hälsa Studier

Liknande vägval

Samhällsvägledning för nyanlända

Södermalm i Stockholms stad

Du som är nyanländ på Södermalm kan få hjälp med frågor om hur samhället fungerar i Sverige.

Samhällsvägledning för nyanlända

Skärholmen i Stockholms stad

Du som är nyanländ i Skärholmen kan få hjälp med frågor om hur samhället fungerar i Sverige.

Samhällsvägledning för nyanlända

Skarpnäck i Stockholms stad

Du som är nyanländ i Skarpnäck kan få hjälp med frågor om hur samhället fungerar i Sverige.