Vi hjälper dig hitta rätt

Berätta mer om dig själv för att få innehåll som passar dig.

Arbetsträning på Grimbo bilvård

Finns i: Göteborg (Västra Götalandsregionen)
Om du behöver arbetsträna och tycker om att jobba med kroppen kan Grimbo bilvård passa dig.

Grimbo bilvård jobbar med däckservice och rekonditionering av bilar. När du arbetstränar här gör du det i ett tempo som är lagom för dig. Vi hjälps åt att anpassa arbetsuppgifterna så att de passar just dig.

Är du intresserad av att jobba med bilar så är det bra. Men det viktigaste är att du vill lära dig, tycker om att samarbeta och att jobba praktiskt.

Grimbo bilvård är ett socialt arbetskooperativ. Det betyder bland annat att vi som jobbar här också driver och äger företaget.

Grimbo bilvårds kunder är i första hand privatpersoner och små företag.

Det här vägvalet

  • Sker vid fysiska träffar
  • kräver individuell bedömning. Prata med oss för att få mer information om vägvalet passar dig eller inte.

Övrigt

Vid ett första studiebesök kommer du få information om vad det innebär att arbeta på ett arbetsintegrerande socialt företag (ASF). Vi berättar sedan hur det fungerar att ha arbetsträning/praktik hos oss. Vi gör en noggrann matchning tillsammans med dig och din handläggare innan arbetsträning startar. Då vi gjort en plan och vi är överens om dina arbetsuppgifter så gör vi en överenskommelse tillsammans.  

Grimbo bilvård ingår i GFSAK, som består av 11 sociala arbetskooperativ och arbetsintegrerande sociala företag. GFSAK är arbetsgivare åt de handledare som stöttar kooperativen. Handledarna fungerar som stöd i såväl sociala frågor som i utveckling och drift av affärsverksamheten. GFSAK har ett administrativt och ekonomiskt kansli som bistår kooperativen i övergripande frågor.

Ansvariga för vägvalet

Grimbo bilvård

Liknande vägval

Krami Göteborg

Göteborg

Du som har en bakgrund med kriminalitet och vill jobba eller komma igång med studier kan få stöd av Krami.

Kurs i digital kompetens

Göteborg

Lär dig att använda internet och myndigheters e-tjänster. En kurs för dig som är ny i Sverige.