Vi hjälper dig hitta rätt

Berätta mer om dig själv för att få innehåll som passar dig.

Hälsocenter

Finns i: Vetlanda (Jönköpings län)
Du som behöver stöd för att förbättra din hälsa inom exempelvis mat, motion och återhämtning kan få hjälp på Hälsocenter.

På Hälsocenter kan du få stöd när du vill förändra dina levnadsvanor. Du kan få hjälp att

  • röra på dig mer 
  • förbättra dina matvanor
  • få balans mellan aktivitet och återhämtning.

På Hälsocenter kan du få personlig coachning. Du kan också vara med i olika gruppaktiviteter som kan få dig att må bättre. Hälsocenter har aktiviteter inom olika områden, till exempel kultur, natur och rörelse. 

Det här vägvalet

  • Kräver tidsbokning

Övrigt

På hälsocenter hittar du social gemenskap tillsammans med andra. Många aktiviteter sker i grupp. Eftersom verksamheten är en del av Kultur- och fritidsförvaltningen så finns det goda möjligheter till samverkan med föreningsliv, bibliotek och konsthall. Våra hälsofrämjande aktiviteter finns inom olika områden till exempel kultur, natur och rörelse.
Vetlanda Hälsocenter är ett samarbete där Vetlanda kommun samverkar med Region Jönköpings län, vårdcentralerna i kommunen, föreningsliv och civilsamhälle.

 

Hälsa Vardag & boende
Hälsa Vardag & boende

Liknande vägval

Stöd- och återhämtningscenter

Eksjö

Du som mår dåligt psykiskt och behöver stöd är välkommen till kommunens stöd- och återhämtningscenter. Även du som är anhörig eller jobbar med personer med psykisk ohälsa är välkommen.

Brottsofferjouren i Jönköping

Flera kommuner i Jönköpings län

Brottsofferjouren kan ge stöd, vägledning och information till dig som har varit utsatt för brott eller som ska vittna i domstol.